Kirjoittaja ei halua nimeään internetiin
Artikkeli on kopioitu blogista timontti.blogspot.com

 

Kuulumisia 1.1.2011 alkaen

Päivitetty 4.10.2011 klo 20:25

Hyvät blogin lukijat!

Timon pyynnöstä minä (Timon vaimo) pidän teidät ajan tasolla.

Timo on siirretty Töölön sairaalaan perjantaina 16.9.2011 aamupäivällä. Hänen vointi ei ole paljon muuttunut, mutta lauantaina oli lämpöä ja sokerin arvot ovat nousseet. Timo hoidetaan Töölössä leukemiapotilaana ja valmistetaan selkärankaan kohdistaviin toimenpiteisiin.

Maanantaina todennäköisesti lääkärit päättävät mahdollisesta selkärankaleikkauksesta ja sen aikataulusta. Joten uusia tietoja minä saan vasta maanantaina iltapäivällä.

Olemme sopineet Timon kanssa, että hän mahdollisimman paljon lepää ja nukkua, nyt olisi hänelle parasta kerätä leikkausta varten voimia. Joten jos teillä on jotain kysyttävää, niin voi ottaa yhteyttä minuun. Myös blogin kautta ilmoitan teille mikäli uutta tietoa tulee. Kiitämme kovasti teitä tuestanne!

Maanantaina 19.9. ja tiistaina 20.9.2011 lääkärit ovat tutkineet Timon kuntoa, päätöstä leikkauksesta ei ole vielä tehty... on paljon riskitekijöitä..

Timon selkä on leikattu lauantaina 24.9.2011 iltapäivällä, leikkaus kuulema kesti 6 tuntia. Vasta yöllä hän pääsi taas omaan huoneeseen..

Timo on saanut tosi hyvää hoitoa Töölön sairaalassa. Haluaisimme kiittää lääkäreitä ja hoitajia heidän työstään: korkeasta asiantuntemuksesta ja erinomaisesta hoidosta!

Toistaiseksi kaikki on hyvin, vaikka Timon on laihtunut ja voimat puuttuu, mutta toivottavasti kunto palautuu nopeasti. Vain Timon rakas kissa Nanuska ei voi ihan hyvin, se kaipaa "isiä" kotiin.. Kyllä "isi" tulee kotiin, täytyy vain jaksaa odottaa.

Huomenna 26.9.2011 lääkärit päättää Timon siirrosta takaisin Meilahden sairaalaan..

Juuri lopetin puhelinkeskustelun Timon kanssa, hän lähettää teille (hänen blogin lukijoille) terveisiä.

Keskiviikkona 28.9.2011 Timo on siirretty Meilahden sairaalaan. Toivottavasti hänen kumto nousee sen verran, että hän pystyy itse kirjoittamaan blogiinsa.

1.10.2011 lauantai (vapaa päivä), joten olin Timon luona Meilahden sairaalassa tavallista kauemmin. Hän lähetti teille terveisiä ja lupaisi kirjoittaa blogiinsa heti kun hänen kuntonsa sallii.

Me keskustelimme eri asioista, olimme pohtimassa nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Päädymme siihen, että sairaudesta huolimatta ihmisen pitäisi keskittyä elämään, eikä sairauteensa. Elämä jatkuu vaikka sairaus muuttaa sen laatua.

Jokainen meistä kaipaa ystäviä, sosiaalielämää ja sosiaalista toimintaa. "Tsemppejä" toivottaminen on hyvä asia, mutta jossain vaiheessa se alkaa korostamaan heikkoutta. Joskus on parasta olla ajattelematta sairautta, viettää ihan tavallista elämää, osallistua sosiaalisiin tilaisuuksiin, pitää keskustelua ystävien kanssa yms. Joten ystäviä tarvitsemme, syrjäytyminen sairauden takia olisi kamalaa!

Paluu näiden kopiosivujen tai blogin timontti.blogspot.com kansilehdelle.