©Timo Ahjos 19.6.2011
Artikkeli on kopioitu blogista timontti.blogspot.com

 

Kuulumisia 1.1.2011 alkaen

Mukavaa katseltavaa ja mielenkiintoista luettavaa

Mukavaa katseltavaa:

Katsoin juuri äsken televisiosta ohjelman, jossa entinen aviopari Ingvar S. Melin ja Lenita Airisto olivat Bettina Sågbomin vieraina. Tarkemmin sanottuna he kävivät yhdessä Ingvar S. Melinin entisillä työpaikoilla Hankenilla ja Eduskunnassa ja tapasivat siellä muitakin ihmisiä, kuten Pertti Salolaisen, Jutta Urpilaisen, Leena Jaakonsaaren, Eero Heinäluoman ja Seppo Tiitisen. Ohjelma lähetettiin tänään uusintana Ingvar S. Melinin kuoleman vuoksi. Hänen kuolinilmoituksensa oli tämän aamun Hesarissa.

Kuten arvata saattaa, kaikki tavatut henkilöt juttelivat mielellään Lenitan kanssa ja vain muodollisesti tervehtivät Ingvar Meliniä. Lenita myös puhuu haastattelijalle paljon enemmän kuin Ingvar, mutta hänkin tällä kertaa hyvin fiksusti ja ytimekkäästi. Ehdottomasti katsomisen arvoinen, hauska, mutta syvällinenkin haastatteluohjelma. Se on katsottavissa Yle Areenasta seuraavasti:

http://areena.yle.fi
Hakusanaksi riittää: Melin
Ohjelma esitetty: 19.6.2011 Poistuu: 19.7.2011 klo 15.46
Kieli: Ruotsi Tekstitys: Suomi Kesto: 38 minuuttia
Ohjelmaa ei voi ladata omalle koneelle. Katsottavissa myös ulkomailla.

Mielenkiintoista luettavaa:

Löysin eilen sattumalta toisen leukemiapotilaan verkkopäiväkirjan eli blogin. Sen kirjoittajalla todettiin yhden sortin leukemia maaliskuussa 2008, jolloin hän oli 18-vuotias ylioppilaskirjoituksiin valmistautuva tyttö. Syyskuussa 2008 hän oli samassa hoitovaiheessa kuin minä olen nyt eli valmistautumassa kantasolusiirtoon. Hän aloitti silloin blogin kirjoittamisen. Eilen sitä lukiessani tuorein kirjoitus oli maaliskuun 2009 lopulta, jolloin hänellä oli kantasolusiirron puolivuotistarkastus ja ylioppilaskirjoitukset suoritettuina.

Tiinan blogin osoite on: http://diinulin.blogspot.com

Suosittelen sitä lämpimästi varsinkin niille lukijoilleni, joita kiinnostaa enemmän leukemian hoito kuin minun kohtaloni.

Paluu näiden kopiosivujen tai blogin timontti.blogspot.com kansilehdelle.