©Timo Ahjos 7.9.2021
Tätä ei ole julkaistu blogissa

 

Matkailuauton tarkastus havaitun murron jälkeen

Auton kärsimät vauriot

Auton asunto-osan akryyli-ikkuna on murrettu auki siten, että sitä ei saa enää kiinni. Ikkuna-aukon korkeus on noin 32 cm ja leveys noin 67 cm. Ikkuna-aukon alareuna on noin 164 cm korkeudella maasta. Autossa ei ole havaittavissa muita vaurioita. Asunto-osan keskiovi, joka on tuon ikkunan lähellä, oli avattu sisäpuolelta ja jätetty selälleen tuulessa heilumaan. Se kiinnitti pysäköintipaikkanaapurin huomion ja hän ilmoitti minulle murrosta tiistaina 7.9.2021 noin klo 10:30.

Yleisvaikutelma

Autossa on pengottu eri säilytystiloja ja jätetty niissä olleita tavaroita hujan hajan parisängyn päälle ja lattialle. Jäljempänä luettelen, mitä autosta on viety. Monia rahanarvoisia esineitä oli kaivettu esille, mutta jätetty autoon (esim. avaamaton puolen litran pullo Larsen-konjakkia), kun taas monet sellaiset esineet oli viety, joilla ei ole myyntiarvoa (kuten likaiset villasukat tai vanhanaikainen matkasilitysrauta).

Ohjaamon etuosan alahyllyt ja lokerot

Viety:
Tallella:

Ohjaamon ylähylly

Viety:
Tallella:

Ruokapöydän kohdalla olevat auton vasemmalla ja oikealla puolella olevat ylä- ja alakaapit, jääkaappi, pulloteline

Viety:

Sohvan päätytasku

Viety:

Vaatekaappi

Viety:
Tallella:

Vaatekaapin alla oleva kaappi

Viety:
Tallella´:

WC ja suihkukoppi

Ei mitään merkkiä, että siellä olisi käyty. Kaikki tallella.

Parisängyn alusta

Kaikki tavarat, joihin pääsee käsiksi auton sisällä olevasta luukusta, oli vedetty esille, mutta ilmeisesti mitään ei ole viety.

Parisängyn kohdalla olevat yläkaapit

Kaikki kaappien ovet olivat auki ja paljon tavaroita oli vedetty sängyn päälle, mutta en havainnut muuta puuttuva kuin:

Viety:

Parisängyn päällä

Viety:
Tallella:

Jos mieleeni muistuu vielä myöhemmin joitakin kadonneita esineitä, päivitän tätä tiedostoa ja teen siitä merkinnän ensimmäisen sivun alussa oleviin otsikkotietoihin.