©Timo Ahjos 12.-18.6.2023
Artikkelin sisältö on kopioitu
blogista timontti.blogspot.com

 

Kuulumisia 1.1.2011 alkaen

Viikko 24/2023

Tällä sivulla on sama sisältö kuin vastaavalla sivulla yllämainitussa blogissa. Blogissa viikon tuorein tapahtuma on ylimpänä, tässä se on alimpana. Sivu kannattaa aina ladata uudelleen heti avaamisen jälkeen, koska aluksi näytölle voi tulla sivun vanhempi versio jostakin välimuistista.

Tämä artikkeli kertoo vuoden 2023 kalenteriviikosta 24, joka alkoi maanantaista 12.6. ja päättyi sunnuntaihin 18.6.2023.

Työviikon 24/2023 avaus:

Tälläkin viikolla aion vielä keskittyä taloyhtiön toiminnantarkastukseen. Olen jo lähettänyt isännöitsijälle sen toiminnantarkastusketomuksen, joka jaetaan osakkaille yhtiökokouskutsun liitteenä, ja erillisen selvityksen valokuvineen eräiden autopaikkojen käytöstä, mutta yksityiskohtaisempi kirjanpidon ja tilinpäätöksen yms tutkiminen on vielä kesken. - Jos autokorjaamosta ilmoitetaan, että marraskuussa pysäköintipaikalla kolhittuun autooni tilatut varaosat ovat Saksasta saapuneet, vien auton korjaamolle Vantaalle ja tulen taksilla- junalla- bussilla kotiin.

Maanantai 12.6.2023:

Klo 6-7.50: AAMU
Aluksi aloin monen mysliaamun jälkeen keittää kaurasuurimopuuroa kansanedustaja Kinnarin tilan kaurasuurimoista. Sen valmistumista odotellessa julkaisin Facebookissa aikajanallani viestin, jonka aiheena oli tänään 12.6. vietettävä Helsinki-päivä ja Venäjän itsenäisyyspäivä. Puuron ja paistetun kananmunan syötyäni menin takaisin nukkumaan. 

Klo 10-11: AAMUPÄIVÄ
Olin lähettänyt lauantaina Hypo-pankille viestin, jossa huomautin, että en ollut saanut toukokuun tiliotetta yhtöni talletustustilistä, jonka olin lopettanut 8.5.2023. Viestini luettuaan he lähettivät minulle nyt kyseisen tilin tapahtumaluettelon vuosilta 2022-2023.  - Aamulla julkaisemani Facebook-kirjoitus oli herättänyt pari mukavaa kommenttia.

Klo 11-12: RUOKATUNTI - Mahlzeit!
Söin loppuun aiemmilta päiviltä jääneen jauheliharuoan, pari keitettyä perunaa ja Saarioisen vihannessalaatin, jonka "eräpäivä" oli tänään. Juomana tomaattimehu.

Klo 12 alkaen: ILTAPÄIVÄ
Siirryin pienen murukahvikupillisen kanssa työhuoneeseen pöytätietokoneen ääreen. Tulostin ensin Hyposta aamupäivällä sähköpostiviestin liitteenä saamani yhtiöni lopetetun talletustilin tapahtumaluettelon, tein siihen tiliöintimerkinnät ja liitin sen yhtiöni tositemappiin. - Sitten avasin tämän viikon päiväkirjablogin. - Tämän jälkeen jatkan taloyhtiön toiminnantarkastusta varten saamani aineiston tutkimista, laatien samanaikaisesti tarkastusraporttia tekemistäni havainnoista.

Klo 17-20.30: KARAVAANARIELÄMÄÄ KOTIPIHALLA
Minulle on nyt viime päivinä vakiintunut tällainen iltaohjelma: Kun väsyn työskentelemään tietokoneella, lähden ulos. Ensin vien yhden tai useamman roskapussin jätekeräilysäiliöön. Tänään oli vuorossa biojätepussi. Sitten kävelen Malmin sairaalapuistossa, missä istun välillä penkillä nauttien siitä ympäristöstä. Kävelylenkki päättyy autolleni, missä vietän sitten pari tuntia. Olen syönyt siellä viime päivinä aina yhden tammi-helmikuussa erääntyneen (2 keksiä sisältävän) aamiaiskeksipaketin Lidlin Freeway -colajuoman kanssa. Sitten lepään sängyn päällä ja toisinaan nukunkin pari tuntia. Tänään näin some-uutisissa, että eräs porvoolainen ravintola oli saanut Michelin-tähden. Tutustuin heidän web-sivustoonsa. Varmaankin he osaavat ruokaa laittaa, mutta en muista nähneeni millään yrityksellä yhtä huonoa esittelysivustoa. Ensimmäinen ongelma sen lukemisessa oli otsikoiden värin valinta. Ne olivat lähes lukukelvottomia, kun on vaaleaa tekstiä vaalealla pohjalla. WordPressillä ovat näköjään sen tehneet. Mitään täsmällistä infoa heidän ruokatarjonnastaan ei sivustolla ole.

Klo 20.30 alkaen: "FEIERABEND" eli ILTAVAPAA
Kun autossa alkaa tulla kylmä tai nälkä, kävelen kotiin syömään jotakin, mitä on tarjolla. Tänään se oli vaimoni juuri valmistamaa herkullista keittoa, missä tunnistin olevan ainakin kanaa ja kaalia, mutta oli siinä jotakin muutakin.  Söin vielä lopuksi siivun Gouda-juustoa, mikä tuntuu hyvin täyttävältä vieden loputkin nälän tunteesta.

Tiistai 13.6.2023:

Klo 8.10 alkaen: AAMU
Parvekkeella hengittämisen jälkeen söin eilen keittämääni kaurasuurimopuuroa, mutta nyt ensimmäisen kerran jääkaapista otettuna ja mikrossa lämmitettynä. Tähän saakka olen laittanut puolet puurosta aina parvekkeelle odottamaan seuraavaa päivää, mutta nyt päivät ovat jo niin lämpimiä, että jääkaapissa se säilynee paremmin. Lisäksi söin yhden juuri paistamani kananmunan ja aamun lääkkeet, minkä jälkeen menin takaisin nukkumaan.

Klo 9.20-11: AAMUPÄIVÄ
Katsoin sähköpostit, some-uutiset ja eräät keskusteluryhmät. Ei ollut mitään sellaista, mihin minun pitäisi vastata. Aamutoimet.

Klo 11-12: RUOKATUNTI - Mahlzeit!
Ruokana Saarioisen "Häränmurekepihvi ja kermaiset kasvikset", jonka eräpäivä oli 14.6.2023. Juomana keitetty ja sellaisena vielä lämmin vesi.

Klo 12 alkaen: ILTAPÄIVÄ
Siirryin työhuoneeseen tietokoneen ääreen pienen murukahvikupillisen kanssa. Huomasin uutisen,  jonka mukaaa saksalainen laulajatar Vanessa Mai esiintyy "Lemmen viemässä" Saksassa maanantaina 19.6.2023 esittäen itseään. Kerroin siitä sivustollani Svision.net ja kopioin sinne hänen valokuvansa. - Sitten päivitin tämän blogin ja jatkoin taloyhtiön toiminnantarkastusta käymällä läpi kirjanpidon pääkirjaa tehden samalla muistiinpanoja tarkastamistani asioista.

Klo 17 alkaen: ILTA
Tarkastusenergiani loppui ja sain tietyn vaiheen tehdyksi. Eli nyt olen käynyt läpi pääkirjasta tilikohtaisesti taloyhtiön vuoden 2022 tuotot ja kulut. Aika paljon on ollut jo erilaisia korjaustarpeita tällaisessa vuonna 1979 valmistuneessa kerrostalokiinteistössä. Toimintakertomuksen, pöytäkirjat ja hallituksen kokouspalkkiot tarkastin jo aiemmin. Huomenna alan syventyä tilinpäätöksen yksityiskohtiin. - Nyt lähden ulos vakiolenkille. Ehkä tapaan vaimoni autossa. Hän on ollut siellä pesemässä ainakin jääkaappia.- Vaimoni oli poistunut autosta hiukan ennen saapumistani sinne. Vietin siellä "karavaanarielämää kotipihalla" klo 21.30:een saakka, jolloin otin auton vaatekaapista käyttöön sandaalit ja kävelin niillä kotiin.

Keskiviikko 14.6.2023:

Klo 7.30-8.40: AAMU
Kävin parvekkeella hengittämässä, söin jääkaapista eilen keittämäni kaurasuurimopuuron lopun, paistoin ja söin yhden kanamunan. Pohdiskelin raha-asioita ja harmittelin edessä olevia työtehtäviä, joista ei pääse eroon muuten kuin luottamalla voimalauseeseen "Arbeit macht frei".  Sitten menin takaisin nukkumaan.

Klo 10-11: AAMUPÄIVÄ
Kävin uudelleen parvekkeella hengittämässä. Aamutoimet. Selasin läpi SF-Caravan Matkaluautoilijat ry:n eilen tulleen jäsenlehden, nimeltään "MA Sanomat". Olen ollut sen yhdistyksen jäsen syksystä 2008 alkaen eli jo lähes 15 vuotta, mutta olen osallistunut vain yhteen sen yhdistyksen tilaisuuteen. Se pidettiin Pasilassa hotellissa. Siinä päätettiin VOP-kerhon lopettamisesta. (VOP = Vaunussa On Pyörät). 

Klo 11-12: RUOKATUNTI - Mahlzeit!
Ruokana vaimoni aiemmin keittämä kana-, kaali- ym. soppa  Vaasan Verso Ruisleipäpalan kanssa, levitteenä Becel Oliivi. Juomana tomaattimehu.

Klo 12-15.30: ALKUILTAPÄIVÄ - TALOYHTIÖN ASIOITA
Siirryin pienen murukahvikupillisen kanssa työhuoneeseen pöytätietokoneen ääreen jatkamaan taloyhtiön toiminnantarkastusta. Sain eilen osakkaille postitse lähetetyn yhtiökokouskutsun liitteineen. Aloin ensin tutkia sitä asiakirjanippua, joka muodostaa nyt ensimmäisen kerran 28-sivuisen nidotun lehden. Se on tulostettu seitsemälle A3-paperille siten, että nidotuna siinä on siis 28 A4-kokoista sivua. Ilmeisesti sekin on tulostettu Hausvise-järjestelmällä, jonka isännöitsijätoimistomme on nyt ottanut käyttöön. Sen kahdella viimeisllä sivulla opastetaan Hausvise-asukasportaalin käyttöönotto. Toimin ohjeiden mukaisesti, jolloin sain käyttöoikeuden, ja tutkin siellä nyt olevan sisällön. Siellä on jo nyt hyödyllistä tietoa mutta myös monia sivuja, joilla on vasta esimerkkiyhtiön kuvitteelliset tiedot. - Kävin läpi Hausvise-asukasportaalin sisällön ja pidin sitten tauon.

Klo 17-21.30: ILTA - TULOSTUSONGELMIA  
Kävelin ulkona muunnetun vakiolenkin ja vietin karavaanarielämää kotipihalla, kunnes vaimoni soitti ja pyysi minulta apua tulostusongelmaansa. Kun tulin kotiin, hän oli jo keksinyt ongelmaansa ratkaisun. Silloin minä puolestani esitin hänelle oman tulostusongelmani: Olen pyytänyt moniin asiakirjoihin eri henkilöiltä sähköisen allekirjoituksen Dropbox Sign -palvelussa (entinen Hello Sign).  Se palauttaa allekirjoitetun asiakirjan sellaisena PDF-tiedostona, jossa jokaisen sivun oikeaan alanurkkaan on lisätty sen asiakirjan ID-tunnus. Asiakirjan liitteenä samassa PDF-tiedostossa tulee yksi tai useampia allekirjoitusten tarkistussivuja, joiden otsikossa on tuo sama tunnus. Ongelmana on ollut se, että kun olen tulostanut allekirjoitetun asiakirjan paperille, sivujen alanurkassa olevasta ID-tunnuksesta on mahtunut tulosteeseen vain kirjainten ja numeroiden yläreuna. Vaimoni neuvoi minulle tavan, kuinka PDF-tiedostoa voi hiukan pienentää niin, että ID-tunnus tulee paperitulosteessa joka sivulla selvästi luettavaksi.

Torstai 15.6.2023:

Klo 5.50-7.10: AAMU
Kävin parvekkeella hengittämässä, keitin kaurasuurimopuuron, söin siitä puolet ja yhden paistetun kananmunan. Söin aamulääkkeet.  Luin Pentin Baltimoresta lähettämän sähköpostiviestin. Katsoin some-uutiset ja eräät keskusteluryhmät. Menin takaisin nukkumaan.

Klo 11-12: RUOKATUNTI - Mahlzeit!
Ruokana vaimoni aiemmin paistamia kanasuikaleita, keitetty peruna, tomaatti ja kaksi retiisiä. Juomana tomaattimehu. Aamutoimet.

Klo 12-12.30: ILTAPÄIVÄN ALOITUS - CHROME EI AVAUDU
Siirryin pienen murukahvikupillisen kanssa työhuoneeseen pöytätietokoneen ääreen. Kun eilen illalla lopetin tietokoneen käytön, siihen tuli lopuksi Windows-päivitys. Tänään yritin heti koneen käynnistyksen jälkeen avata Chrome-selaimen, mutta se ei onnistunut. Minulla on Windows 11 -työpöydällä kahdessa paikassa kuvake, jota napsauttamalla Chrome normaalisti avautuu, mutta nyt se ei avautunut kummastakaan. Käynnistin tietokoneen uudestaan, mutta sekään ei auttanut. Lopulta avasin Edge-selaimen, jolla tätäkin nyt kirjoitan. Se avautui ja toimii normaalisti. - Aluksi päivitin valokuva-albumin ARD4, pari taulukkoani drive.google.comissa ja tämän päiväkirjablogin alkaen eilisiltaisesta tulostusongelmasta ja sen ratkaisusta.

Klo 13-15: S-MARKETISSA
Kävin rollaattorin, kylmälaukun ja pienen selkärepun kanssa Malmin S-marketissa ostamassa niitä ruoka-aineksia, joita sieltä yleensäkin ostan, ja niiden lisäksi eteistilassa myytäviä herneitä, kirsikoita, vadelmia ja mansikoita. Pensasmustikoitakin olisi ollut, mutta niistä en välitä, koska niissä ei ole samaa makua kuin metsämustikoissa. Kirjoitan kotona aina kierrevihkoon ostamieni tuotteiden "Parasta ennen" -päivän tai viimeisen käyttöpäivän. Nyt huomasin, että ostamieni sulatejuustoviipaleiden pakkauksessa se oli jo 17.5.2023 eli lähes kuukausi sitten. Kun sain älypuhelimeen kyselyn, olinko tyytyväinen käyntiini S-kaupassa, ilmoitin siinä tuosta ja liitin siihen ruokapöydällä avaamattomasta juustopakkauksesta ottamani valokuvan. Jään odottamaan, mitä sieltä vastataan. Kerron siitä sitten.

Klo 16-21: LOPPUILTAPÄIVÄ - CHROME ALKOI TOIMIA PÄIVITYKSEN JÄLKEEN
Söin vaimoni juuri paistamaa kassleria. Sitten kävimme taloyhtiön saunassa. Nukuin sen jälkeen pari tuntia. Vaimoni työskenteli pöytätietokoneellani eikä hänkään saanut siinä Chromea toimimaan. Lopulta yritin ladata sen uudelleen play.google.comista, mutta siellä oli tarjolla vain sen asennus muihin koneisiini eli Motorola-puhelimeen ja kannettavaan Chromebook-tietokoneeseeni. Lopulta löysin koneestani toiminnon, jolla sain Chromen päivitetyksi Windows-pöytätietokoneessani. Sen jälkeen se avautuu taas normaalisti kahdesta Windows-työpöydällä olevasta kuvakkeesta.

Klo 21-22: LOPPUILTA
Viimeistelin ja laitoin jakeluun jo aiemmin laatimani viikkopäivityksen sivustolleni www.svision.net 
Ilmoitin päivityksestä yhdessä Google-ryhmässä ja kahdessa Facebook-ryhmässä.

Klo 22-22.30: ILTAYÖ
Valmistelin seuraavan viikon päivityksen sivustolleni www.svision.net, mutta en vielä julkaissut sitä.

Perjantai 16.6.2023:

Klo 7 - 7.40: AAMU
Kävin parvekkeella hengittämässä. Söin jääkaapista eilen keittämääni kaurasuurimopuuroa ja yhden paistetun kananmunan. Katsoin some-uutiset ja eräät keskusteluryhmät.  Menin takaisin nukkumaan.

Klo 11-13: RUOKATUNTI - Mahlzeit!
Olin nukkunut koko aamupäivän erilaisia unia nähden, mutta vielä herättyänikin tunsin itseni harvinaisen väsyneeksi. Mittasin verenpaineenkin, mutta se oli normaalilla tasollaan. Sähköpostissa oli Suomessa lomaa viettävän Tuulan kommentti Pentin aiemmin Baltimoresta lähettämään viestiin ja hänen erikseen minulle lähettämä kysymys Helsingin hotelleista. Vastasin molemmille ja kävin vielä Tuulan kanssa jatkokeskustelua. - Suoritin aamutoimet. - Söin jääkaapista vaimoni eilen paistaman kassler-pihvin tomaatin ja maustekurkun kanssa. Juomana tomaattimehu. 

Klo 13 alkaen: ILTAPÄIVÄÄ
Join pienen kupillisen murukahvia ja söin sen kanssa palan maanantaina 19.6.2023 erääntyvää kääretorttua. Sitten aloin kirjoittaa tätä. - Merkitsin tuoreet verenpainemittaustulokset drive.google.comissa pitämääni taulukkoon. - Vaimoni tultua kaupasta syötiin yhdessä jäätelöä hillon kanssa ja minä lisäsin siihen vielä kermavaahtoa spray-pullosta. 

Klo 16.45-19:  HALLITUSOHJELMAN ja PAIKKAJAON JULKISTAMINEN
Loppupäivän katsoin Iltasanomien sivulta Säätytalolta suoraa lähetystä, missä julkistettiin tuore hallitusohjelma "Vahva ja välittävä Suomi" eli "Ett starkt och engagerat Finland". Se jaettiin siellä toimittajille 240-sivuisena kirjana suomen, ruotsin ja englannin kielisenä. Sitten tulevien hallituspuolueiden puheenjohtajat pitivät kukin puheen ja lopuksi Petteri Orpo esitteli, mitkä ministeripaikat kukin puolue saa hänen hallituksessaan. Sitten toimittajat esittivät heille kysymyksiä ja lopuksi Iltasanomien toimittaja haastatteli vielä heistä jokaista erikseen.   - Sen jälkeen söin vaimoni juuri paistamia jauhelihapihvejä mikrossa lämmitetyn maissitähkän puolikkaan ja voileipäkurkkusiivujen kanssa, juomana kivennäisvesi. Jauheliha oli ilmeisesti sekoitus porsaan- ja kananlihasta ja siinä oli muutakin.

Lauantai 17.6.2023:

Klo 7-7.35 AAMU:
Kävin ensin parvekkeella hengittänässä. Sitten söin jääkaapista toissapäivänä keittämäni kaurasuurimopuuron lopun ja menin takaisin nukkumaan.

Klo 7.40-10.30: AAMUPÄIVÄ - UNI
Nukuin ja näin mm. sellaisen unen, että olin "aamukahvilla" Kolmessa Kreivissä, joka oli 1960-luvun lopusta alkaen suosimani lounasravintola Mannerheimintiellä. Arkisin söin Porthanian opiskelijaravintolassa tai työpaikan ruokalassa, mutta ne olivat kiinni viikonloppuisin. Unessa aikomukseni oli syödä juustosämpylä kahvin kanssa, mutta kun huomasin, että siellä olikin tarjolla myös kaurapuuroa, otinkin vain sitä lautasellisen isosta astiasta tarjottimelleni. Usein unissa tapahtuu jokin kömmähdys. Tässä kävi niin, että kun sanoin kassalla ostavani vain kaurapuuron, hän antoi minulle tiskin takaa lautasellisen lämmintä kaurapuuroa. Kun minulla oli silloin kaksi lautasellista kaurapuuroa, hän neuvoi, että voin viedä sen toisen takaisin sinne mistä olin sen ottanut. Uni päättyi siihen, kun maksoin puuroni. Annoin hänelle 5 markan sinisen setelin ja sain takaisin yhden 50 pennin ja yhden 20 pennin kolikon. Puuroannos maksoi siis 4,30 markkaa. Setelin sinisestä väristä päättelen, että maksoin markoilla enkä euroilla.

Klo 10.30-12: RUOKATUNTI - Mahlzeit!
Suoritin aamutoimet ja söin vaimoni aiemmin paistaman kassler-pihvin hänen ihan juuri keittämien perunoiden sekä tomaatin ja kurkun palan kanssa. Juomana tomaattimehu.

Klo 12-15: ILTAPÄIVÄN ALKU
Siirryin pienen murukahvikupillisen kanssa työhuoneeseen pöytätietokoneen ääreen. Aluksi muotoilin uudelleen tässä blogissa eilisillan kuvauksen klo 16.45 alkaen. En ollut siihen tyytyväinen kuten en ollut tyytyväinen koko eiliseen päivääni, kun nukuin koko aamupäivän, en käynyt lainkaan ulkona enkä edistynyt taloyhtiön toiminnantarkastuksessa, mikä on nyt tärkein tehtäväni. Siihen olen toki tyytyväinen, että hallitusohjelma saatiin valmiiksi, ja Suomeen on nyt luvassa hallitus, joka aikoo päättäväisesti laittaa maan asiat kuntoon. Mielestäni on tärkeää, että ongelmat on nyt tiedostettu ja on hyväksytty suunnitelmia niiden korjaamiseksi. Oppositio tietysti moittii toimenpiteitä ja niissä tulee varmasti olemaan moitittavaakin, mutta tärkeintä on se, ettei ongelmilta enää ummisteta silmiä tai  ratkaista niitä vain ottamalla lisää velkaa. - Seuraavaksi pesin vaimoni minulle jättämät tiskit eli lähinnä ruoan valmistuksessa käytetyt astiat ja välineet.

Klo 15 alkaen: ASUNNON IMUROINTI ja ULKOILU
Imuroin asuntomme ja sen parvekkeen pääosin. Sitten söin jotakin ja kävelin ulkona vakiolenkkini Malmin sairaalapuistossa. Kirjoitin tämän kappaleen vasta sunnuntaina, jolloin tarkemmat tiedot ajankäytöstäni olivat jo unohtuneet.

Sunnuntai 18.6.2023:

Klo 6.20-7.30 AAMU 
Keitin puuroa kansanedustaja Kinnarin tilan kaurasuurimoista. Sen valmistumista odotellessa kävin parvekkeella hengittämässä. Sitten söin siitä puolet ja yhden paistetun kananmunan. Menin takaisin nukkumaan.

Klo 10-11: AAMUPÄIVÄ
Tunsin itseni erittäin ahdistuneeksi tai masentuneeksi. Mieltäni painaa erityisesti taloyhtiön toiminnantarkastus. Se on velvollisuus, josta en pääse vapaaksi muuten kuin jatkamalla sen työstämistä. Siis "Arbeit macht frei" - tai ainakin toivon niin.

Klo 11-12: RUOKATUNTI - Mahlzeit!
Ruokana vielä kerran vaimoni toissapäivänä paistama, ilmeisesti Lidlistä ostettu kassler-pihvi. Syömme niitä aika usein, mutta aina se hyvältä maistuu. Sen kanssa kaksi keitettyä perunaa ja pala tuoretta suomalaista kurkkua. Juomana tomaattimehu.

Klo 12-14.30: TALOYHTIÖN ASIOITA
Jatkoin taloyhtiön toiminnantarkastusta käymällä läpi taseen "Pysyvät vastaavat" ja "Lyhytaikaiset saamiset". Pysyvien vastaavien selvittelyyn meni paljon aikaa, kun edellistä vuotta koskevien vertailulukujen sarakkeessa oli osittain eri luvut kuin edellisessä tilinpäätöksessä. Lopulta sain selville, mistä se johtui eikä siinä ollut mitään moitittavaa. - Aivoistani loppui työenergia ja jouduin lähtemään ulos kävelemään. 

Klo 14.30-16: ULKOILUA ja POLITIIKKAA
Kävelin vakiolenkkini Malmin sairaalapuistossa. Se päättyy lepäämiseen matkailuautossani. Netissä alkoi klo 15 suora lähetys Kokoomuksen tiedotustilaisuudesta, jossa esiteltiin heidän ministeriehdokkaat uuteen hallitukseen. Katsoin sen ja olin oikein tyytyväinen. En liene koskaan Kokoomusta äänestänyt, mutta tunnen, että nyt ollaan oikealla linjalla ainakin periaatteellisella tasolla Suomen pelastamiseksi. 

Klo 18-19.30: PERUSSUOMALAISTEN MINISTERIEHDOKKAIDEN ESITTELY
Katsoin ISTV:stä (siis IS.fi) perussuomalaisten ministeriehdokkaiden esittelyn. Ensin puolueen puheenjohtaja Riikka Purra luetteli heidät nimeltä ja sitten Iltasanomien toimittaja haastatteli heitä jokaista erikseen. Lopuksi hän haastatteli Jussi Halla-ahoa, josta on tulossa eduskunnan puhemies. Hyvältä näyttää!


Viikko 24 päättyi tähän - kiitos seurannasta!

Paluu näiden kopiosivujen tai blogin timontti.blogspot.com kansilehdelle.

© Copyright: Timo Ahjos 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

visitor counter