©Timo Ahjos 27.9.2023
Artikkelin sisältö on kopioitu
blogista timontti.blogspot.com

 

Kuulumisia 1.1.2011 alkaen

Viikko 38/2023

Tällä sivulla on sama sisältö kuin vastaavalla sivulla yllämainitussa blogissa. Blogissa viikon tuorein tapahtuma on ylimpänä, tässä se on alimpana. Sivu kannattaa aina ladata uudelleen heti avaamisen jälkeen, koska aluksi näytölle voi tulla sivun vanhempi versio jostakin välimuistista.

Tämä artikkeli kertoo vuoden 2023 kalenteriviikosta 38, joka alkoi maanantaista 18.9. ja päättyi sunnuntaihin 24.9.2023.

Aloitin tämän viikon kuvauksen kirjoittamisen vasta saman viikon lopulla lyhyistä muistiinpanoista, joissa ei ollut juurikaan muita kellonaikoja kuin heräämisaika. Muista syömisistä kuin aamupuurosta ja sen yhteydessä paistamastani kananmunasta en yleensä tehnyt muistiinpanoja.

Viikon 38/2023 avaus:

Asuntomme saunan ja sen pesuhuoneen remontti eli ns. kylpyhuoneremontti oli viikon alussa samassa vaiheessa kuin edellisen viikon alussa eli lopputarkastusta ja kahta jälkitoimitusta vaille valmis. Saunan ovi vielä puuttuu, samoin suihkuseinä ja suihkuverho. Remontin urakoitsija oli ilmoittanut, että maanantaina klo 14 remontin valvoja eli taloyhtiön tekninen isännöitsijä tulee tekemään lopputarkastuksen. Uutta kiuasta ei ole vielä kokeiltu ja suihkussa käydessä pitää olla tarkkana sen suhteen, mihin suihku osoittaa, kun suihkuseinää ja suihkuverhoa ei vielä ole. - Minua harmittaa vieläkin keskiviikkona 6.9.2023 pidetty taloyhtiön ylimääräinen yhtiökokous, missä kokouksen puheenjohtaja keskeytti toiminnantarkastajana esille ottamieni ongelmien käsittelyn ennen kuin oli päädytty mihinkään ratkaisuun. Minun on pakko ottaa ne asiat uudelleen esille kirjallisessa muodossa. Olen jo laatinut aiheesta 7-sivuisen muistion, mutta haluan vielä kypsytellä sitä ja harkita, missä yhteydessä se kannattaa jakaa.

Marraskuussa kolhitulle matkailuautolleni on nyt sovittu korjaamoaika, mutta se alkaa vasta syyskuun viimeisenä arkipäivänä.

Henkilökohtaiseen päiväohjelmaani lisäsin viime viikolla jokapäiväisen kävelyn kyynärsauvan kanssa reppu selässä lähimpään S-marketiin. Ostan sieltä joka päivä sen verran elintarvikkeita kuin pienehköön reppuun mahtuu. Tilanteesta riippuen voin ottaa mukaan repun sisään mahtuvan kylmälaukun tai kantaa jotakin kevyttä myös kädessä kaupan muovikassissa, joita käytän moneen kertaan.

Maanantai 18.9.2023:

Tiistai 19.9.2023:

Keskiviikko 20.9.2023:

Torstai 21.9.2023:

Perjantai 22.9.2023:

Lauantai 23.9.2023:

Sunnuntai 24.9.2023:


Viikko 38 päättyi tähän - kiitos seurannasta!Paluu näiden kopiosivujen tai blogin timontti.blogspot.com kansilehdelle.

© Copyright: Timo Ahjos 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

visitor counter