©Timo Ahjos 18.2.2024
Artikkelin sisältö on kopioitu
blogista timontti.blogspot.com

 

Kuulumisia 1.1.2011 alkaen

Viikko 7/2024

Tällä sivulla on sama sisältö kuin vastaavalla sivulla yllämainitussa blogissa. Blogissa viikon tuorein tapahtuma on ylimpänä, tässä se on alimpana. Sivu kannattaa aina ladata uudelleen heti avaamisen jälkeen, koska aluksi näytölle voi tulla sivun vanhempi versio jostakin välimuistista.

Tämä artikkeli kertoo vuoden 2024 kalenteriviikosta 7, joka alkoi maanantaista 12.2. ja päättyi sunnuntaihin 18.2.2024.

Lukijan oletetaan tietävän ennestään pysyvällä sivulla Selitykset kerrotut asiat. ("Päivän pohteet" päivitetty 15.2.2024.)


Viikon 7/2024 avaus (kirjoitettu saman viikon maanantaina):


Maanantai 12.2.2024:

PÄIVÄN POHTEET: Muistelmien kirjoitus tai viikon erityistehtävien aloitus.
MUITA ASIOITA:

Tiistai 13.2.2024:

PÄIVÄN POHTEET: Tarpeettomien tavaroiden tai tiedostojen karsinta.

Keskiviikko 14.2.2024:

PÄIVÄN POHTEET: Kielitaidon kertaaminen tai kartuttaminen (saksa, venäjä).
MUITA ASIOITA:

Torstai 15.2.2024: 

PÄIVÄN POHTEET: Vaihtelevia tehtäviä. Sauna?
MUITA ASIOITA:

Perjantai 16.2.2024:

PÄIVÄN POHTEET: Tekniikka ja tallenteet.
MUITA ASIOITA

Lauantai 17.2.2024:

PÄIVÄN POHDE: Asunnon siivous.
MUITA ASIOITA: 
  • Olen joskus monta vuotta sitten ostanut sellaisen laitteen, jossa on radio ja levysoitin, USB-liitäntä ja kortinlukija. En ole ottanut sitä käyttöön, mutta nyt kokeilin sitä. Radion sain kuulumaan, mutta kun yritin soittaa puutamia LP-levyjä, ääni oli hyvin huono. Epäilin, onko neulan päällä vielä jokin suojus. Ilmeisesti tulin samalla rikkoneeksi koko neulasysteemin. Käyttöohjeesta löysin saksalaisen valmistajan web-sivun osoitteen. Siellä on myynnissä äänipää, joka tekstissä mainitun tuotenumeron mukaan sopii levysoittimeeni. Yritin irroittaa laitteestani sellaisen osan, josta on kuva äänipään myynti-ilmoituksessa, mutta en siinä onnistunut. 

Sunnuntai 18.2.2024:

PÄIVÄN POHTEET: Taloushallinto. HTML-kieliset sivustot. Viikkoraportointi.
  • Aluksi laitoin yhtiön ja säätiön kirjanpidot ajan tasalle.

  • Lähetin säätiön hallituksen varajäsenelle tiedoksi 8.2.2024 pidetyn vuosikokouksen allekirjoitetun pöytäkirjan kaikkine liitteineen.

  • Kopioin tämän viikon muistiinpanot tästä blogista SMH-viikkosuunnittelulomakkeelle. Aiemmin olen toiminut päinvastoin. Merkitsin maanantain vihreällä värikoodilla, muut päivät vihertävällä.
MUITA ASIOITA:
  • Eilen tyhjensin paperinkeräys- ja sekajätekasseihin 18 cm korkuisen pahvilaatikon "Finance 2", joka oli täynnä optioita ja futuureja koskevia oppaita ja kurssiaineistoja. Viime yönä näin sellaista unta, että minut oli palkattu Nordean treasuryyn, mutta kukaan ei ollut kertonut minulle mitään tehtävistäni. Sitten dealingsalissa yksi diileri kertoi, että minut oli palkattu sinne futuuriasiantuntijaksi. Kauhistuin muistaessani, että heitin juuri pois kaiken futuuriaineiston. Sanoin, että se oli kauan sitten, ja silloinkin olin futuuripörssiyhtiön toimitusjohtaja enkä mikään futuurianalyytikko.

  • Klo 14 oli vaimoni syntymäpäivän pienimuotoiset kahvikutsut.

  • Sen jälkeen kävin läpi 18 cm korkuisten laatikoiden "Finance 3" ja "Finance 4" sisällön. Poistin molemmista paljon paperia vietäväksi paperinkeräykseen, mutta molempiin jäi sisältöä vielä niin paljon, että se ei mahtuisi yhteen 18 cm korkuiseen tai kahteen 10 cm korkuiseen laatikkoon. -Tarvitsen noiden laatikoiden sisältöä silloin, kun muistelen viimeisiä työvuosiani KOP:ssa.

Viikko 7 päättyi tähän - kiitos seurannasta!

Paluu näiden kopiosivujen tai blogin timontti.blogspot.com kansilehdelle.

© Copyright: Timo Ahjos 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

visitor counter